dimarts, 14 d’agost del 2012

El gestor on-line d'enviaments, imprescindible per una gestió eficient de la base de dades

La base de dades (sigui de mitjans o d'empreses) s'ha de gestionar de manera eficient i per fer-ho cal tenir una eina adequada que estigui on-line i que sigui fàcil de gestionar i d'actualitzar. Hi ha al mercat diferents opcions (algunes de gratuïtes però amb limitacions, com MailChimp). A Monmar Comunicació, utilitzem una interfícia confeccionada per Ciclick ad hoc (la versió estàndar que es comercialitza s'ha batejat amb el nom de Smailing.net tot i que de moment el seu web no està operatiu) i que és perfectament exportable a qualsevol tipus d'organització o empresa. A continuació intentaré explicar-ne el seu funcionament a través de les següents imatges. Si en voleu més informació, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres.



Accés a la interfícia. Pot tenir diferents usuaris i cada un compta amb un accés a una part determinada del gestor (es donen permisos).

 Una de les segmentacions més necessàries és la relativa al territori.
Un  altre dels camps de segmentació de cada mitjà és la temàtica.


 
Fitxa d'un mitjà entrat. Es tracta d'un mitjà generalista, que inclou camps com la temàtica, l'idioma el territori i altres dades de contacte, com telèfon, adreça, etc





Fitxa interna d'un mitjà on s'hi van afegint els periodistes, la seccio(ns) on treballen i les seves dades de contacte.





Incorpora un cercador dels mitjans amb diferents camps (temàtica, territori i idioma).

Les notes de premsa queden emmagatzemades i es poden fer proves (autoenviament i visualització de la versió que queda penjada) abans de programar l'enviament.

 Els filtres d'enviament determinaran a quins contactes de la nostra base de dades arribarà cada nota de premsa. L'enviament es programa i es realitza automàticament.


Un cop realitzat l'enviament, arriba un correu notificant a quants contactes s'ha fet arribar la nota de premsa.


També pots controlar qui ha llegit la nota i descarregar la informació, que es va actualitzant, en un Excel.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada